Regelen. Dáár word ik nou blij van!

Ik ben een regelaar. Altijd al geweest. Als kind speelde ik uren kantoortje; bellend en typend had ik alles onder controle. Niemand keek ervan op, dat ik al gauw Officemanager na de middelbare school werd. In die rol voelde ik mij als een vis in het water. Al snel had ik de bijnaam ‘de witte tornado’. Als iets snel en secuur klaar moet zijn, ben je bij mij aan het juiste adres.

Hier ligt mijn hart

In de afgelopen jaren heb ik ruim 30 jaar werkervaring opgedaan in verschillende ondersteunende functies in de breedste zin van het woord, waarvan de laatste 20 jaar in het MUMC+ als HRM assistent aan het ICT-zorgproces. Die ervaring komt nu goed van pas, nu ik mijn eigen bedrijf heb. Als Virtueel Professional kies ik zelf het werk waar mijn hart ligt: Ik wil mensen helpen, ontzorgen, orde in de chaos scheppen, structuur aanbrengen in administratieve processen. Ondersteuning bieden in de ruimste zin van het woord en creatieve oplossingen bedenken voor ingewikkelde vraagstukken. 

Blij met het succes van een ander

Zo kan ik op mijn manier een bijdrage leveren aan het succes van een ander.  Van een ondernemer die dankzij mijn hulp succesvol is. Die dat succes af en toe met mij deelt, zodat ik op de achtergrond kan meegenieten. Die me waardeert voor wie ik ben en wat ik doe.

Mijn eigen kantoor

Mijn eigen bedrijf heeft mij gebracht waar ik als kind al van droomde; mijn eigen kantoor. Waar ik me vrij voel. Waar ik mijn eigen ideeën kwijt kan. Waar ik gewaardeerd word en waar ik kan groeien.

Als je mij zou kennen zou je weten :

  • Dat ik een gezelligheidsmens ben. Heb graag veel mensen om mij heen. Het is soms net een duiventil thuis, maar ik hou er zo van.

  • Dat er bij mij zelden huis tuin en keuken gerechten op tafel staan, omdat ik graag experimenteer in de keuken. Als er een nieuwe techniek of smaakcombinatie in zit, heb ik de boodschappen al gedaan.

  • Dat ik heel erg van shoppen hou, zowel met ons gehele gezin als alleen met een vriendin.

  • Dat ik volop geniet als we samen met het gezin op vakantie gaan, waar we ook heen gaan, alhoewel ons favoriete land Griekenland blijft.

  • Dat ik direct en zeer open ben, oftewel recht voor z’n raap.

  • Dat ik positief en optimistisch ben ingesteld: als ik ‘s morgens vrolijk op sta, noemt mijn man mij het zonnetje in huis.

  • Dat ik een echte doorzetter ben. Ik bijt mij graag vast in moeilijke klussen en krijg er een kick van als het mij lukt de klus met goed resultaat af te ronden.

Liefs Myra

Wat is een VP? 

Een Virtueel Professional (VP) is een professional die op virtuele basis (vanuit haar eigen kantoor) zelfstandig ondernemers ondersteunt. De focus van de VP ligt op de uitvoering van alledaagse taken of specifieke projecten en is diegene die het werk daadwerkelijk uitvoert. De VP is verantwoordelijk voor de kwaliteit van haar eigen werk en zorgt dat de eigen taken en projecten tijdig en op een goede wijze worden uitgevoerd.

Het doel van een VP is een zelfstandig ondernemer te ontzorgen, zodat deze niet langer bezig is met allerlei taken waar geen tijd voor is. De valkuil van zelfstandig ondernemers is dat ze teveel zelf (willen) doen.
Wil je echter een bloeiend bedrijf opbouwen, is het slim om tijdig één of meerdere VP‘s in te huren om de groei van je bedrijf te stroomlijnen.

De VP is een zelfstandig ondernemer en weet exact wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken.
De expertise van een VP ligt bij het uitvoeren van diverse operationele terugkerende taken.

De voordelen voor de zelfstandig ondernemer zijn:
* geen extra kosten voor werkplek, apparatuur etc. 
* de VP heeft geen instructies nodig over de uitvoering en kan zelfstandig aan de slag. 
* eenvoudig informatie zenden en taken overdragen, zonder dat de VP persoonlijk aanwezig is.