Myra4U is er graag voor jou !

Ben jij een ondernemer die ruim 3 jaar een onderneming heeft en de ambitie heeft om te groeien, maar heb je niet voldoende tijd of focus om die volgende stap te zetten?  Heb je behoefte aan iemand die je praktisch ondersteunt en serieus met je meedenkt? Dan is MYRA4U iets voor jou. MYRA4U is een enthousiaste, gedreven en flexibele Virtueel Professional die erop toeziet dat alles in je bedrijf goed geregeld is.
Ik ben een praktisch ingestelde persoonlijkheid, maar ook een professionele sparringpartner. Dankzij mijn hulp heb jij je handen vrij om je bedrijf te laten groeien.
 

Ik ben Myra, ik ben er speciaal voor jou

Ik ben Myra van den Boorn-Langeweg, Virtueel Professional bij MYRA4U Virtual Business Support.  Ruim 28 jaar werk ik met veel plezier in de administratieve sector in de breedste zin van het woord. Ik hou van regelen en organiseren, maar word nog blijer van een strakke administratie die perfect op orde is. Daarnaast vind ik het geweldig om te coördineren en te plannen en te zien met hoeveel passie zzp’ers hun bedrijf runnen en proberen uit te bouwen. Het geeft mij veel voldoening om met mijn eigen specialismen een bijdrage te mogen leveren.

Ik richt mij op ondernemers die ruim 3 jaar een onderneming runnen en die open staan voor advies en ondersteuning om hun onderneming te laten groeien. De persoonlijke dienstverlening die ik lever, is natuurlijk maatwerk. Voor de ene klant werk ik af en toe een uurtje, voor de andere klant veel meer. Ik ben gespecialiseerd in brede ondersteunende werkzaamheden en bied de volgende diensten aan: sales, financiën, online-ondersteuning en Eventmanagement.

Mijn onderscheidend vermogen ligt met name in mijn analytische en organisatorische vaardigheden en mijn ondernemende en professionele instelling. Ik heb doorzettingsvermogen, overtuigingskracht, enthousiasme, ben zeer creatief, heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling, waardoor ik praktisch en deskundig te werk ga.

Overweeg je om met een Virtueel Professional aan de slag te gaan? Voor af en toe een paar uurtjes om de pieken op te vangen of juist op structurele basis? Wil je een sparringpartner die samen met jou aan de groei van je bedrijf wil werken? Dan ga ik graag met jou in gesprek. 

Wat is een VP?

Een Virtueel Professional (VP) is een professional die op virtuele basis (vanuit haar eigen kantoor) zelfstandig ondernemers ondersteunt. De focus van de VP ligt op de uitvoering van alledaagse taken of specifieke projecten en is diegene die het werk daadwerkelijk uitvoert. De VP is verantwoordelijk voor de kwaliteit van haar eigen werk en zorgt dat de eigen taken en projecten tijdig en op een goede wijze worden uitgevoerd.

Het doel van een VP is een zelfstandig ondernemer te ontzorgen, zodat deze niet langer bezig is met allerlei taken waar geen tijd voor is. De valkuil van zelfstandig ondernemers is dat ze teveel zelf (willen) doen.
Wil je echter een bloeiend bedrijf opbouwen, is het slim om tijdig één of meerdere VP‘s in te huren om de groei van je bedrijf te stroomlijnen.

De VP is een zelfstandig ondernemer en weet exact wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken.
De expertise van een VP ligt bij het uitvoeren van diverse operationele terugkerende taken.

De voordelen voor de zelfstandig ondernemer zijn:
* geen extra kosten voor werkplek, apparatuur etc. 
* de VP heeft geen instructies nodig over de uitvoering en kan zelfstandig aan de slag. 
* eenvoudig informatie zenden en taken overdragen, zonder dat de VP persoonlijk aanwezig is. 

Ik help ambitieuze ondernemers (1-5 medewerkers) die 3 jaar geleden hun onderneming zijn gestart en die willen opschalen!